Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Raiola: "Vi kommer att stämma honom"

Zlatans agent har tagit del av anklagelserna från Ulf Karlsson och menar att de nu kommer ta till juridiska åtgärder. – Vi kommer att stämma honom, säger han till Sportexpressen.

Ulf Karlsson påstående om att Zlatan dopat sig har nu nått Ibrahimovics agent Mino Raiola som reagerar kraftigt på vad förre förbundskaptenen för svensk friidrott sagt.

– Vi kommer att stämma honom. Jag är inte expert på svensk lag, men vi har en svensk advokat. Vi behöver inte gå ut med vem advokaten är. Det kommer längre fram, säger Raiola, säger Raiola till Sportexpressen.

Mina Raiola tillbakavisar anklagelserna helt och hållet och säger att Zlatan genomgått rigorösa dopningskontroller under hela sin karriär.

– Det är löjligt. Faktan finns inte där. Vi kan bevisa att det inte är sant. I alla klubbar Zlatan varit i vet de att han inte ens tar aspirin.

Samtidigt säger han att superstjärnan tagit nyheten med ro.

– Jag pratade precis med honom. Han är lugn. Han är mer brydd över att han missade en straff i går. Han sa att det inte var hans arena att svara på såna här påståenden.

Samtidigt förtydligar också Ulf Karlsson vad han menat med sina uttalande för SVT Värmland.

– Jag menar inte att han har varit dopad. Det jag påstår är att man inte kan bygga tio kilo muskler på den korta tiden som har angetts i det här exemplet. Det menar jag är omöjligt utan otillåtna medel. Och det står jag fast vid, oavsett vem det gäller, säger Ulf Karlsson till SVT Värmland.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.