Profilen vill förhandla med Öis

George Mourad, 34, sitter på ett utgående kontrakt med Öis. Prio för anfallaren är att förlänga med Öis. – Jag kommer inte snacka med andra klubbar innan jag snackat med Öis, säger han.

ANNONS
|

Han har tidigare i karriären bytt klubb efter i princip varje säsong. Men sedan 2013 har George Mourad varit Öis trogen. Lagkaptenen har varit betydelsefull under resan som klubben har gjort. Under årets säsong blev han tvåa i poängligan i klubben med elva poäng, sju mål och fyra assist.

– Jag tycker det har gått bra. Det var en period i våras när jag bara kunde spela och inte träna, det satte sina spår. Men hösten är jag väldigt nöjd med, säger Mourad.

Anfallaren kunde jubla med sina lagkamrater efter säsongen. Öis klarade målsättningen som var uppsatt – att hänga kvar i superettan.

ANNONS

– Det var ett tydligt mål från oss så det är skönt att vi klarade det. Sen grämer jag mig lite över att vi inte kom före Gais. Men vi har fortsatt att spela vår fotboll och trott på det. Vi hade ju en svit där vi förlorade ganska många matcher i rad men vi kom igen och tog tag i det igen, säger han.

Nästa år fyller han 35 – men färdigspelat för George Mourad verkar det inte vara?

– Så länge kroppen mår bra så …

– Men det är en helhetsbild som ska lösa sig.

Kontraktet med Öis går ut nu efter säsongen och än så länge har inga samtal inletts. Spelarna i Öis har fått en veckas semester efter säsongen.

– Jag har ju utgående kontrakt och vi ska sätta oss och diskutera. Men jag trivs väldigt bra i klubben och har varit med på den här resan och har varit högst delaktig i den. Jag vill fortsätta spela så länge det funkar och går att kombinera med mitt övriga liv, säger han och fortsätter.

– Jag kommer inte snacka med andra klubbar innan jag snackat med Öis.

Det övriga livet är familjen och jobbet han har vid sidan av fotbollsplanen. När han inte stångas med mittbackar och nickar in mål för Öis, då jobbar han på bank.

ANNONS

– Jag gillar det och trivs med det. Det är klart att det också spelar in när det gäller fortsättning och så.

ANNONS