Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Profilen sågar Lindelöf: "Han har verkligen problem"

Victor Nilsson Lindelöf värvades för stora pengar till Manchester United. Den första tiden har dock varit tuff i den engelska storklubben och nu sågas värvningen. – Han har verkligen problem, säger förre United-spelaren Owen Hargreaves.

José Mourinho har varit tydlig med att flera gånger bänka Victor Nilsson Lindelöf när det har vankats matcher i Premier League. Men i helgen mot Huddersfield fick svensken speltid och bjöd då direkt på ett stort misstag.
– Det finns akademispelare som är bättre, sa förre Premier League-spelaren Tim Sherwood efter matchen.

Nu fortsätter sågningarna från storspelarna för Victor Nilsson Lindelöf. Den före detta engelske landslagsmannen Owen Hargreaves som tillhörde Manchester United mellan åren 2007-2011 går nu hårt åt svensken.
– Han har verkligen problem. Vi såg det redan mot Real Madrid i den europeiska supercupen och mot Huddersfield var han inbladad i båda målen. Han kastades in i hetluften och hade det verkligen kämpigt. Med Mourinho måste du förtjäna hans förtroende och jag tror att Lindelöf har förlorat delar av det med sina insatser, säger Hargreaves, med ett förflutet i Manchester United, enligt Goal.

José Mourinho värvade Victor Nilsson Lindelöf i somras från Benfica för 350 miljoner kronor. En summa som kan öka med 100 miljoner beroende på flera olika klausuler. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.