Premier League-mötet ställs in – efter stormen

Manchester City skulle ta emot West Ham på hemmaplan under söndagseftermiddagen. Nu ställs matchen in på grund av "extrema väderförhållanden".

ANNONS
|

Matchen i Premier League mellan Manchester City och West Ham skulle spelas i Manchester på Etihad Stadium under söndagseftermiddagen. Men någon match kommer det inte att bli under söndagen.

Enligt Manchester City har matchen skjutits upp på grund av ”extrema och eskalerande väderförhållanden”.

Matchen skulle ha startat 17:30 men klubben meddelar att supportrarnas säkerhet gör att matchen inte kan spelas och än så länge finns det inget nytt speldatum på plats.

Det är inte bara matchen mellan Manchester City och West Ham som ställs in. Förutom det mötet ställs även mötena mellan damlagen, Everton-Liverpool och Arsenal-Tottenham in.

Dessutom kommer mötet mellan de två tyska klubbarna, Mönchengladbach och Köln att ställas in.

ANNONS

Det skulle spelas fyra matcher i den holländska ligan under söndagen. Matcher som inte heller kommer att kunna spelas.

”Det är oansvarigt att spela fotboll och låta spelare åka till och från arenorna i dessa väderförhållanden”, skriver KNVB i ett pressmeddelande.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS