"Pratat med honom om att komma tillbaka"

Jimmy Durmaz har fått en nystart med en flytt till nytt klubblag men i landslaget saknar han en viss spelare. – Det är tråkigt utan honom och han borde fortfarande vara här, säger Durmaz till Expressen och syftar förstås på Zlatan Ibrahimovic.

ANNONS
|

Jimmy Durmaz har lämnat en turbulent tid i grekiska Olympiakos bakom sig och skrev i somras på för den franska klubben Toulouse, en flytt som verkar givit 27-åringen ettvälbehövlig lugn.

– Det är mer kaosartat där borta i Grekland. Det gick inte att fokusera på fotbollen. När sedan det här dök upp hoppade jag på tåget och direkt kände jag en nytändning, säger Durmaz till Expressen.

En nytändning i klubblaget men i landslaget saknar han kompisen Zlatan Ibrahimovic och han avslöjar att han talat med superstjärnan om att återvända till Blågult.

–Det är tråkigt utan honom och han borde fortfarande vara här. Hans plats är fortfarande tom i matsalen, nej men det finns plats för honom. Jag har pratat med honom om att komma tillbaka, säger han men vill inte avslöja vad Zlatans reaktion på det var:

ANNONS

– Vi går inte in på det nu.

ANNONS