Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

"Pratat med honom om att komma tillbaka"

Jimmy Durmaz har fått en nystart med en flytt till nytt klubblag men i landslaget saknar han en viss spelare. – Det är tråkigt utan honom och han borde fortfarande vara här, säger Durmaz till Expressen och syftar förstås på Zlatan Ibrahimovic.

Jimmy Durmaz har lämnat en turbulent tid i grekiska Olympiakos bakom sig och skrev i somras på för den franska klubben Toulouse, en flytt som verkar givit 27-åringen ett välbehövlig lugn.

– Det är mer kaosartat där borta i Grekland. Det gick inte att fokusera på fotbollen. När sedan det här dök upp hoppade jag på tåget och direkt kände jag en nytändning, säger Durmaz till Expressen.

En nytändning i klubblaget men i landslaget saknar han kompisen Zlatan Ibrahimovic och han avslöjar att han talat med superstjärnan om att återvända till Blågult.

– Det är tråkigt utan honom och han borde fortfarande vara här. Hans plats är fortfarande tom i matsalen, nej men det finns plats för honom. Jag har pratat med honom om att komma tillbaka, säger han men vill inte avslöja vad Zlatans reaktion på det var:

– Vi går inte in på det nu.