Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Positivt besked för Häcken: "Inget brutet"

Simon Sandberg bars ut på bår och åkte direkt till akuten efter att ha skadats mot Norrköping. Nu kommer positivt besked för Häckenförsvararen. – Han röntgade handleden och nacken och allt såg bra ut. Det var inget brutet och halskotorna såg bra ut, säger sjukgymnasten Patrik Ghazarian.

Häcken hade en dubbelt tung minut när man spelat en timme mot Norrköping. Christoffer Nyman kvitterade till 1-1 efter att ha nickat in en boll från nära håll.

I samma sekvens skadade sig också Simon Sandberg. Försvararen fick rullas av planen på bår och åkte direkt till aktuen för att kontrollera smällarna han fått mot axel och handled.

Efter att ha röntgats har det nu kommit besked om Sandbergs status. Positiva sådana för Häcken.

– Han röntgade handleden och nacken och allt såg bra ut. Det var inget brutet och halskotorna såg bra ut. Han har lite ont i nacken och handen är lite svullen men annars är det ingen större fara, säger Häckens sjukgymnast Patrik Ghazarian.

Är det bara smärtan som håller honom borta nu?

– Ja, precis. Läkaren tyckte inte heller att det var någon hjärnskakning. Så det är smärtan som vi får handskas med fram till fredag då vi har nästa match.

Ett glädjande besked för Häcken som redan har Tefu Mashamaite, Kari Arkivuo, Martin Ericsson, Rasmus Schüller, Alexander Jeremejeff och Christoffer Källqvist på skadelistan.