Pontus Wernbloom uppges lämna Paok

Pontus Wernblooms tid i Paok ser ut att vara över. Enligt grekiska Inpaok ska förre IFK Göteborg-mittfältaren nu vara på väg till Ryssland igen.

ANNONS
|

Det har varit på gång ett tag.

Redan i maj kom uppgifter om att Pontus Werbloom ska vara på väg bort från Paok. Den grekiska klubben han representerat sedan 2018.

Då kom uppgifter att klubben ställt frågan om Wernbloom skulle gå med på att bryta kontraktet som ger honom omkring 15 miljoner per säsong.

LÄS MER:Uppgifter: PAOK vill dumpa Pontus Wernbloom

Nu, snart tre månader senare, ska de båda parterna ha kommit överens om att bryta kontraktet och gå skilda vägar, det skriver den grekiska sajten Inpaok.

– Inga kommentarer, svarar Wernblooms agent Carl Fagher på uppgifterna.

LÄS MER:Eriksson tränar med Blåvitt igen

Uppges återvända till Ryssland

Stora frågan är vad som händer nu? Tidigare i år har Pontus Wernbloom ställt sig skeptisk till en eventuell återkomst till IFK Göteborg – klubben han vann SM-guld med 2007.

ANNONS

– Det är farligt att bli för nostalgisk. Sitta och prata om hur gött allt var förr och inte fatta hur bra man har det i dag. Ponera att vi alla skulle spela i Blåvitt igen, det skulle ändå inte bli samma sak. Då var man ung och hade bara sig själv att tänka på. Att försöka återskapa något precis som det en gång var är inte särskilt utvecklande, sade han.

Enligt Inpaok kommer det inte heller handla om någon återkomst till IFK Göteborg . I stället ser Wernbloom ut att återvända till Ryssland, där han spelade för CSKA Moskva mellan 2012 och 2018.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS