Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Pontus Jansson om ursäkten till Janne Andersson

I somras kritiserade han det svenska landslaget. I en intervju med Viaplay berättar nu Pontus Jansson att han har bett förbundskaptenen Janne Andersson om ursäkt.

Brentford-mittbacken Pontus Jansson har slutat i landslaget. Till Sydsvenskan uttryckte han tidigare i år sin besvikelse över landslaget. Bland annat att han “fick ta nästan all skit för två dåliga landskamper”.

Artikeln fick stora reaktioner och nu berättar Jansson att han har hört av sig till Janne Andersson för att be om ursäkt.

Till Viaplay berättar han:

– Jag skrev ett sms till Janne dagarna efter för han fick frågor om de här sakerna på hans presskonferens. Så jag skrev att jag inte vill att det här ska ta energi från hans viktiga Nations League-matcher så då skrev jag ett sms och bad om ursäkt för att han skulle behöva stå och svara på de här frågorna. Det har inget att göra med min relation till Janne, Peter (Wettergren) eller den sportsliga ledningen att göra, säger han i intervjun.

Spelade från start i Brentfords kross

I lördags spelade Pontus Jansson 90 minuter när hans Brentford körde över Manchester United fullständigt och vann med 4–0.

I en haltande tabell ligger Brentford just nu trea.

LÄS OCKSÅ: United sist i tabellen – de Gea syndabock

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.