Polsk ledare varnad efter Janne Anderssons tunnel

Det var en händelserik kväll i St Petersburg. Emil Forsberg gjorde två mål, Robert Lewandowski nickade i ribban två gånger om. Och Janne Andersson tunnlade en polsk ledare.
– Jag är väldigt nöjd med den tunneln, säger den svenske förbundskaptenen.

ANNONS
|

När Polen jagade kvittering mot Sverige i St Petersburg gick bollen ut till inkast vid Sveriges tekniska zon. En polsk ledare ville snabbt sätta igång spelet. Då tunnlade (!) förbundskapten Janne Andersson den polske ledaren.

– En av deras ledare var framme och ville ta bollen och sätta i gång den. Då tunnlade jag honom. Han var missnöjd med det. Jag är väldigt nöjd med den tunneln, säger Andersson efter matchen.

Den polske ledaren var inte lika nöjd och i tumultet som uppstod fick han en varning.

– Den här gång var jag helt oskyldig. Han kom in i vårt tekniska område. Jag tunnlade inte för att hånas. Jag kunde inte låta bli att tunnla honom, säger Janne Andersson.

ANNONS

LÄS MER:Svensk gruppseger efter stort drama mot Polen

Hur länge sedan var det du slog en tunnel?

– Det var ett par år sedan jag vågade på att sparka en boll överhuvudtaget. Efter matchen pratade vi och var goda vänner igen.

Janne Andersson fick lämna matchen nöjdare än sin polske kollega. Sverige vann matchen och gruppen medan Polen är utslaget ur EM.

LÄS MER:Efter succén – döper om staden till St Emilsburg

LÄS MER:Lovar gul vägg i Glasgow – trots karantänsregler

LÄS MER:”Hade jag inte redan haft fyra barn hade jag adopterat dig”

LÄS MER:Så bra var svenska spelarna mot Polen

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS