Polisen mobiliserar inför högriskmatchen

När IFK Göteborg och AIK drabbar samman på Gamla Ullevi innebär det högriskmatch och polisen är igång med arbetet inför torsdagens match.

ANNONS
|

Redan under onsdagen anlände AIK:are till Göteborg och med anledning av det var polisens helikopter uppe under natten till torsdagen.

– Det var en hel del AIK:are som vi höll koll på, säger supporterpolis Tomas Rasmusson.

LÄS MER:Gren till USA – missar matchen i kväll

Enligt Rasmusson kan helikoptern komma att nyttjas mer under eftermiddagen och kvällen. Men med tre timmar till match var läget lugnt och inga omhändertaganden har gjorts.

– Det är väldigt lugnt och fint. Vi håller koll på grupperna, AIK:are som finns i stan och blåvita som börjar samlas runt Avenyn och Vasa. Det är lugnt och fint i hela city. Det är vår uppgift att se till att förhindra att det sker något.

ANNONS

LÄS MER:Poya: "Ingen vill att vi ska vakna"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS