Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Pogbas hyllning: "Zlatan är en stor ledare"

Att Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba är goda vänner är ingen nyhet. Nu kommer nästa hyllning från den franske stjärnan till Ibrahimovic. – Zlatan är en stor ledare, han är alltid det, säger Pogba.

Manchester Uniteds tränare José Mourinho värvade Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba till klubben inför förra säsongen. De båda superstjärnorna blev genast goda vänner och hyllningarna till varandra har inte låtit vänta på sig. Nu kommer den 24-årige mittfältsstjärnan med ytterligare en hyllning till svensken.

–  Zlatan är en stor ledare, han är alltid det. Han är en stor ledare eftersom han fortfarande är kvar i laget, även om han inte spelar är han en ledare utanför planen, säger Pogba under en presskonferens på lagets USA-turné.

"Vill bli en ledare"

Zlatan Ibrahimovic är just nu är kontraktslös efter att hans avtal med Manchester-klubben löpt ut efter förra säsongen. Det har dock rapporterats om att det kan vara aktuellt med ett nytt kontrakt med Manchester United för Ibrahimovic. Pogba menar att han lärt sig mycket av att spela med Zlatan och att han en dag vill bli en lika stor ledare som honom.

– Jag har spelat här i en säsong, jag kom hit för att förhoppningsvis bli en ledare i laget. Det är inte målet men det är så det borde bli. Jag har varit här, vi har vunnit och du vill växa både som spelare och ledare. Jag kan lära mig saker från honom och alla andra spelare och bli en ledare, säger Pogba.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.