Pogba om comebacken: "Det var grymt"

Paul Pogba gjorde sin efterlängtade comeback på Old Trafford efter flytten ”hem” till Manchester United. Fransmannen visade klass direkt. – Det var grymt, säger Pogba till Sky Sports.

ANNONS
|

Han kostade cirka 1,1 miljard kronor och har skyhöga förväntningar på sig. Men Paul Pogba såg ut som att han aldrig hade lämnat Manchester United. Den 23-årige fransmannen briljerade direkt mot Southampton och visade att han kommer bli viktig för Manchester United. Efter debuten var han eld och lågor.

– Det var grymt!

– Min debut, vi vann och jag är väldigt glad att vi vann. Jag kom tillbaka hem och nu är jag bara glad över seger. Jag hoppas vi kan fortsätta vinna, säger Pogba till Sky Sports.

Inför matchen sa United-tränaren Jose Mourinho att Pogba ”inte skulle spela 90 minuter”. Mot Southampton blev det inget byte för Pogba.

ANNONS

– Jag känner mig väldigt bra, i slutet kanske jag var lite trött men jag kände mig okej. Benen kändes bra, säger Pogba och fortsätter.

– Första 20 minuterna startade vi långsamt. Sen tog vi bollen och spelade med vår kvalité. Efter målet kom allt enkelt och vi gjorde det vi kan och är bra på.

ANNONS