Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Phil Neville: In med Marcus Rashford från start

Efter Manchester Uniteds svajiga spel och dåliga resultat den senaste tiden vill experten Phil Neville se supertalangen Marcus Rashford, 18, från start i ligamatchen mot Leicester.

– Den här grabben är speciell. Han måste starta (mot Leicester), när en ung spelare är i så bra form måste de få chansen. Man måste ta ut honom i startelvan, säger Neville till Sky Sports, efter Uniteds cupseger, 3–1, mot Northampton.

Rashford hoppade in i den 55:e minuten och fastställde slutresultatet 20 minuter senare. Men Neville tycker att Mourinho borde ge honom mer speltid.

– Det skulle sätta press på de flesta (unga spelare att starta), men den här grabben är speciell, och han gör mål, säger den före detta United-spelaren.

Den 18-årige anfallaren slog igenom förra säsongen och har sedan dess gjort mål I Premier League, ute i Europa och när han debuterade i det engelska landslaget.

– Han största kvalitet är hans mentala styrka. Att spela för Manchester United är inte enkelt, särskilt för en ung spelare, men han får det att se enkelt ut. Han blir snabbare, starkare och samspelet mellan honom och Zlatan kommer att bli något extra, säger Neville.