Peter Whittingham har tragiskt gått bort efter en pubolycka.
Peter Whittingham har tragiskt gått bort efter en pubolycka. Bild: Bildbyrån

Peter Whittingham, 35, död efter pubolycka

Peter Whittingham, 35, är död, det meddelar Cardiff City i ett pressmeddelande. Den förre Premier League-spelaren ska ha dött av svåra skallskador efter att han fallit olyckligt på en pub.

ANNONS
|

Enligt flera engelska medier, bland annat Birminghamn Mail, ska Peter Whittingham ha legat i respirator i över en vecka efter en tragisk olycka.

Det ska ha varit i början av mars som den förre Premier League-spelaren ska ha fallit olyckligt under ett pubbesök och ådragit sig svåra skallskador.

”Skadan verkar ha uppstått efter ett olyckligt fall. Det finns inga misstankar om brott”, sade polisen i ett uttalande.

Dog 35 år gammal

Till slut valde man att stänga av respiratorn. Peter Whittingham blev 35 år gammal.

Cardiff City, klubben han spelat över 300 matcher för, sörjer sin ikons bortgång.

ANNONS

”Våra hjärtan är krossade. Nyheten om Peters plötsliga bortgång skakar oss i själva fundamentet. All vår kärlek går till hans hustru Amanda, deras unga son och resten av hans familj. Vi ber om att deras privatliv helgas i den oförståeligt grymma och svåra tid”, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Peter Whittingham representerade Cardiff City i elva år innan han avslutade karriären med två säsonger i Blackburn Rovers.

Karriären inleddes i Aston Villa, med vilka han spelade i Premier League mellan 2002 och 2007.

Han har även representerat Derby County, Burnley och det engelska U21-landslaget.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS