Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/3

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Paulinho om Blåvitt-ryktet: "Man vet aldrig"

Det har ryktats om att IFK Göteborg ska vara intresserat av Paulinho. Och stjärnan, som sitter på ett utgående kontrakt med Häcken, vill inte stänga dörren för att byta till rivalen. – Är de intresserade är det bara kontakta mig eller min agent, säger han.

Paulinho har under flera säsonger varit en av Häckens allra bästa spelare. Men brassen sitter på ett utgående kontrakt med Hisingsklubben och några diskussioner om en förlängning förs inte med klubben i nuläget. Det kan öppna för att andra allsvenska klubbar ska kunna knyta till sig anfallaren.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

En av klubbarna som det har spekulerats om är IFK Göteborg. Och Paulinho själv, som startade i anfallet för Häcken i söndagens derby, vill inte stänga dörren för något alternativ i nuläget. 

– Jag såg bilder i tidningen om att de var intresserade, men jag förstod ingenting av texten. Jag frågade min agent om det och han sa att "IFK gillar dig", men nu när jag spelar mot dem får man tänka bort sådant. Men jag är här, och om de är intresserade är det bara att kontakta mig och min agent. 

Han fortsätter: 
– Häcken har inte pratat med mig än. Jag försöker bara göra mitt allra bästa i alla matcher nu, så får vi se var jag spelar när jag har spelat klart säsongen. 

Men du skulle kunna tänka dig att spela i IFK?
– Man vet aldrig, haha. Jag vet inte vad som händer med min framtid. Jag vill spela klart den här säsongen, jag har kontrakt med Häcken och respekterar det. Jag ska fortsätta spela bra, se till att göra fler mål och inte skjuta så mycket utanför, som jag gjorde i kväll, säger han och skrattar.