Paul Merson talar ut om spelmissbruket – förlorade 88 miljoner

Arsenal-legendaren Paul Merson berättar att han alltjämt lider av ett spelmissbruk. Den förre storspelaren säger att hans fru tar hand om familjens finanser och att han inte kan ha pengar omkring sig.
– Min fru går fortfarande igenom min mobil då och då för hon har inte samma tillit längre på grund av vad jag gjorde. Jag förlorade allt, säger han till GB News.

ANNONS
|

Paul Merson var en gång i tiden en storspelare i Arsenal och vann två ligatitlar med klubben men arbetar numera som bisittare i Sky Sports i engelsk tv.

Merson har även varit öppen med om hur han kämpat med ett spelmissbruk och berättat om hur han spelat bort cirka 7 miljoner pund, ungefär 88 miljoner kronor för Daily Mail föregående år.

I en ny intervju med GB News berättar nu den förre storstjärnan att han alltjämt lider av spelmissbruk och att hans fru får gömma pengar för att han inte ska spela bort dem.

– Du behöver inte lägga in något ifall du vill bli hög eller full, det finns redan i dig. Med spel känner jag att det är en konstant kamp varje dag.

ANNONS
Paul Merson i Arsenaltröjan 1996.
Paul Merson i Arsenaltröjan 1996. Bild: Bildbyrån

Merson berättar vidare om hur hans fru inte längre litar på honom och är den som numera har hand om familjens ekonomi.

– Min fru går fortfarande igenom min mobil då och då för hon har inte samma tillit längre på grund av vad jag gjorde. Jag förlorade allt.

– Hon ser efter pengarna. Jag får fickpengar nu, jag är 54 år gammal men det är allt jag behöver. Jag kan inte ha pengar omkring mig.

LÄS MER:Magsjukan påverkar Schweiz backlinje

LÄS MER:Oscar Vilhelmsson säljs till SV Darmstadt

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS