Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: PETTER ARVIDSON
Bild: PETTER ARVIDSON

Patrik "Paka" Karlsson Lagemyr tillbaka i IFK Göteborgs matchtrupp

Patrik "Paka" Karlsson Lagemyr har tacklat ännu ett bakslag. När IFK Göteborg åker till Uppsala för söndagens match finns 21-åringen med i truppen.
"Tack till alla som har hjälpt mig under denna perioden", skriver han på Twitter.

Få spelare har haft lika mycket otur med skador så som Blåvitts talang Patrik Karlsson Lagemyr. Han har drabbats av bakslag efter bakslag och i januari stod det klart att en operation av knät var ett måste.

Men trots det tunga beskedet har "Paka" haft som mål att komma tillbaka under säsongen.

– Om inget konstigt händer så är det ju efter uppehållet jag ska spela. Uppehållet kommer väldigt passande för mig med ett längre uppehåll för VM då jag kan träna ordentligt och lite mer, säger han, sade han till GP i en tidigare intervju.

LÄS MER: "Paka" ger inte upp – trots mardrömsskadorna

"Tack till alla som har hjälpt mig"

Två matcher efter sommaruppehållet är han tillbaka i den blåvita truppen och följer med laget upp till Uppsala inför mötet med IK Sirius på söndag.

"Det är med stolthet jag kan säga att jag sitter på tåget på väg till Uppsala efter 178 dagar av rehab och psykiskt påfrestande perioder. Tack till alla som har hjälpt mig under denna perioden och nu ser vi bara framåt", skriver han på Twitter.

Om Karlsson Lagemyr kommer att vara tillgänglig under matchen är dock inte spikat, allt hänger på August Erlingmarks status. Mittfältaren har nämligen problem med ena vaden och om inte han kan sitta på bänken får "Paka" ta platsen.

Senast han spelade för IFK Göteborg var när han startade hemma mot Gif Sundsvall under fjolårssäsongens sista omgång.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.