Paolo Maldini: Zlatan vill fortsätta

Zlatan vill fortsätta karriären – i alla fall om man ska tro Milans sportchef Paolo Maldini.
– Som jag har förstått det är hans intention att fortsätta, säger han till Gazzetta dello Sport.

ANNONS
|

Sedan Milans Serie A-titel i helgen har Zlatans framtid varit ett hett ämne. Kommer 40-åringen satsa vidare en säsong till eller lägger han fotbollsskorna på hyllan efter en över 20 år lång elitkarriär?

Häromdagen meddelade Milan att Zlatan genomgått en knäoperation och blir borta i sju till åtta månader och på torsdagen uttalade sig Zlatan för första gången själv om skadan när han på sin Instagram berättade att han spelat det senaste halvåret utan korsband och att han ”aldrig lidit så mycket”.

Något besked om framtiden har dock ännu inte meddelats, men enligt Milans sportchef Paolo Maldini är chansen god att få se Zlatan spela fotboll även nästa år.

ANNONS

– Vi får se vad som händer. Allt kommer göras för hans och för Milans bästa. Som jag har förstått det är hans intention att fortsätta, säger han till Gazzetta dello Sport.

Inte nöjd med speltiden

Enligt Maldini kommer ett beslut tas om ett par veckor.

– Jag pratade med honom i måndags och vi bestämde att vi ska ses om ungefär två veckor. Jag ser inga problem med att komma överens men han är förstås inte nöjd med att spela så lite.

Den senaste säsongen har Zlatan dragits med skador och han har inte spelat så mycket som han önskat. Ligatiteln i helgen är Milans första på elva år och Zlatans tolfte i karriären.

Zlatans nuvarande kontrakt med Milan går ut i sommar.

LÄS MER:Zlatan har spelat utan ett korsband: Aldrig lidit så mycket

LÄS MER:Milan: Zlatan har opererats

LÄS MER:Zlatans vilda firande efter nya titeln

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS