Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Patrik Karlsson Lagemyr. Bild: JOHAN AXELSSON
Patrik Karlsson Lagemyr. Bild: JOHAN AXELSSON

"Paka" efter beskedet: "Vi alla tre grät tillsammans"

Patrik Karlsson Lagemyr fick värsta tänkbara besked om knäskadan han ådrog sig mot Östersund. Nu berättar IFK-stjärnan, via sociala medier, hur han fick reda på att hans korsband var avslitet.

Det var i omstarten av allsvenskan, dagen efter att IFK Göteborg gått med att man förlängt kontraktet med sin anfallsstjärna, som olyckan var framme för Patrik Karlsson Lagemyr – igen.

LÄS MER: Patrik Karlsson Lagemyrs korsband är av

22-åringen har dragits med mängder av skadeproblem under sin förhållandevis korta karriär och nu skulle ytterligare en rejäl smäll komma. Trots att det till synes inte såg så allvarligt ut skulle det visa sig att Karlsson Lagemyr slitit av sitt korsband.

"Då visste jag direkt"

Nu skriver Blåvittspelaren på sin Instagram om hur han nåddes av beskedet.

"Att man vaknar upp och vet att korsbandet är av. Fick ett samtal av Poya (Asbaghi, tränare) och han frågade var jag var. Jag sa stan. Både han och Carl Persson (fysioterapeut) kom och mötte mig. Då visste jag direkt att något allvarligt hänt. På något sätt är jag glad att dom tog sin tid genom rusningstrafiken för att ta det face to face. Vi alla tre grät tillsammans", skriver Patrik Karlsson Lagemyr på sin Instagram.

Anfallaren som varit en av ligans absolut bästa spelare under inledningen av säsongen har fått stöd från flera håll efter det som hänt.

"Vill verkligen tacka alla lagkompisar, vänner, fans, andra fans, journalister och framför allt andra fotbollsspelare som har visat sin medkänsla, det är kärlek på riktigt", skriver Karlsson Lagemyr.

LÄS MER: I dag sviktar min tro på idrottens kraft

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.