Oväntade förslaget – vill vinna ligan med Zlatan

Zlatan Ibrahimovic är nu officiellt kontraktslös. Även om svensken troligtvis blir borta fram till vintern i och med sin knäskada saknar han inte anbud. Men senaste inbjudan var kanske lite oväntad. Brassen Felipe Melo bjöd nämligen in Zlatan att vinna brasilianska ligan med honom i Palmeiras.

ANNONS
|

1 juli var det datum då många av Premier Leagues spelare officiellt fick börja leta efter nya klubbar. Det varnämligen det datum då många av spelarnas kontrakt löpte ut. En av dessa är Zlatan Ibrahimovic, som inte fick förlängt med sitt Manchester United på grund av den knäskada han ådrog sig i Europa League-semifinalen mot Celta Vigo.

I går tog Zlatan farväl av klubben via sitt Instragram-konto på sedvanligt Zlatan-manér.

Än så länge har spekulationerna om var Zlatan kommer att fortsätta sin karriär varit många. Milan, Los Angeles Galaxy och Atletico Madrid är några av de klubbar som har nämnts. Nu har en ny klubbs namn nämts. I alla fall om man får tro den före detta Serie A-mittfältaren Felipe Melo som kommenterade på Zlatans bild, något som Sportbladet uppmärksammade.

ANNONS

"Hej, fenomenet. Kom till Palmeiras, bror, så vinner vi tillsammans. Kram, kompis", skriver mittfältaren.

Felipe Melo spenderade flera säsonger i Serie A där han representerade Fiorentina, Juventus ochInter. Mittfältaren har även gjort 33 landskamper för Brasiliens landslag och tillhör alltså i nuläget den brasilianska klubben Palmeiras.

Huruvida Zlatan Ibrahimovic väljer att faktiskt gå till Palmeiras eller inte är fortfarande oklart men klubben får ses som en högoddsare i jakten på svensken.

ANNONS