Otäcka scenerna: De Barr kollapsade på planen

22-årige Tjay De Barr föll plötsligt ihop efter mötet mellan engelska Plymouth och Wycombe. Medicinsk personal var snabbt framme varpå spelaren fördes till sjukhus.

ANNONS
|

Det var i matchen mellan Plymouth Argyle och Wycombe Wanderers i den engelska tredjedivisionen League One som dramatiska scener utspelade sig.

Efter att matchens domare, Carl Brook, blåst för full tid kollapsade plötsligt den gibraltiske anfallaren Tjay De Barr. Enligt BBC ska fallet bero på att 22-åringen tidigare under matchen fick en smäll mot revbenen när han var inblandad i en kollision, och hade efter det svårt att andas.

Oroligheterna spred sig snabbt både på läktaren och planen, varpå medicinsk personal rusade fram samtidigt som De Barrs lagkamrater bildade en mur runt honom.

Omkring en halvtimme efter händelsen postade Wycombe ett Twitterinlägg där klubben försäkrade allmänheten om att anfallaren var i gott skick, men att han skulle besöka sjukhus för ytterligare tester.

ANNONS

De Barr skrevs ut på fredagen efter att ha kontrollerats av läkare.

LÄS MER:Drabbad av ovanliga sjukdomen: ”Kunde slutat annorlunda”

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS