Otäcka scener på klassiska arenan

La Bombanera är en av världens mest mytomspunna fotbollsarenor. Men nu kan en av arenans läktare vara på väg att trilla ihop. Ett klipp som sprids på sociala medier uppges visa hur betongen på en läktarsektion spricker.

ANNONS

Med plats för nästan 60 000 människor har den klassiska arenan i Buenos Aires, där Boca Juniors huserar, varit med om många legendariska matcher sedan den stod färdig 1940.

Men nu uppmärksammas arenan i flera medier av helt andra orsaker. Ett klipp från vad som uppges vara matchen mellan Boca Juniors och brasilianska Corinthians i Copa Libertadores sprids nu på sociala medier.

Samtidigt som stämningen är hög och klackarna skanderar visas en spricka under fötterna på åskådarna. Betongen delas och det går att se hur läktaren på ena sidan sprickan gungar upp och ned i takt med hejaramsorna.

ANNONS

Corinthians vann matchen med 1–0.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS