Oskar Sverrisson kan komma att lämna BK Häcken.
Oskar Sverrisson kan komma att lämna BK Häcken. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Oskar Sverrisson kan lämna BK Häcken

Martin Olsson är på väg att lämna Helsingborgs IF för BK Häcken. Oskar Sverrisson kan gå motsatt väg. Enligt uppgifter till GP har superettan-klubbar visat intresse för vänsterbacken.

ANNONS
|

Det har hänt saker kring BK Häckens vänsterbacksposition i vinter. Nikola Gulan och Adam Andersson har lämnat. Yannick Adjoumani har hämtats in.

Mer kan det bli – både in och ut.

Dels är Martin Olsson nära att skriva på ett tvåårskontrakt med klubben, dels är Oskar Sverrisson aktuell för en flytt från densamma, erfar GP.

Intresse ska finnas från superettan-klubbar – däribland Helsingborgs IF, enligt uppgifter till GP. Den klubb som Martin Olsson tillhörde i fjol.

Oskar Sverrisson kom till BK Häcken inför säsongen 2019. Hittills har 28-åringen noterats för 13 allsvenska matcher i den gulsvarta tröjan.

Sverrissons kontrakt med BK Häcken sträcker sig över säsongen 2022.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS