Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ordkriget eskalerar: "Han tror att han är kung"

Ett ordkrig har brutit ut mellan Manchester Citys tränare Pep Gaurdiola och City-stjärnan Yaya Toures agent Dimitri Seluk, som går hårt åt Gaurdiola. – Han vinner några matcher och tror att han är kung, säger Seluk till Sky Sports.

Storstjärnan Yaya Toure har hamnat rejält i frysboxen i Manchester City, mest på grund av sin agents uttalanden om tränaren Pep Guardiola. 

Seluk har tidigare menat att Guardiola har förödmjukat Toure genom att inte låta honom vara med i lagets trupp till Champions League. 

Guardiola svarade agenten på tisdagens presskonferens.

– Den dagen då hans agent uttalade sig så var Yaya inte längre aktuell. Om inte Dimitri Seluk ber om ursäkt. När han gör det då kommer Yaya vara med igen och ha chansen att spela, var en irriterad Guardiolas utspel på presskonferensen inför lagets ligacupmatch mot Swansea på onsdagen.

Men det stannade inte där. Seluk var snabb att replikera.

–   Guardiola vinner några matcher och tror att han är kung. Jag bor i Europa så jag kan säga vad jag vill och Guardiola kan inte stoppa mig. Jag kommer be om ursäkt till Guardiola om han ber om ursäkt till Manuel Pellegrini (Citys före detta tränare) för vad han gjorde mot honom, säger agenten till Sky Sports.

Sista ordet lär inte vara sagt i det minst sagt osannolika ordkriget. Toure har i samma veva beslutat sig att lägga av i det ivorianska landslaget.