Orden om Zlatan efter bilderna: ”En mobbare”

Zlatan Ibrahimovic är skadad.
Det hindrar honom inte från att skapa reaktioner i fotbollsvärlden.
Italian Football TV kallar honom ”mobbare” för en uppmärksammad video.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic spelade hem Serie A-titeln med Milan i våras. Efteråt visade han på sociala medier upp de omfattande behandlingar han var tvungen att genomgå för att ens kunna komma till spel.

Det blev tydligt att han spelat med smärtor en stor del av säsongen – när den väl var över lät det meddelas att Zlatan skulle opereras i knäet och att han väntades vara redo för spel igen i början på nästa år.

Trots det förlängde han kontraktet med Milan. I upptakten på årets säsong har han därför fått följa lagets framfart från läktarhåll.

Just det gjorde han för ett par veckor sedan när laget mötte rivalen Juventus.

ANNONS

”Kan bli en mardröm”

Milan hade lanserat ”Ibra Cam” till mötet, höjdpunkterna därifrån går att se på Milans sociala kanaler. I videon syns Zlatan anlände till arenan i en lyxbil och därefter skoja med den förre lagkamraten Paul Pogba. Zlatans syns också ivrigt instruera sina lagkamrater från läktarplats.

Den sekvens som sticker ut är dock när han interagerar med den skadade lagkamraten Alexis Saelemaekers, som sitter nedanför svensken.

Zlatan är på honom flera gånger, vid ett tillfälle tar han tag i belgarens hår och ruskar om det.

”Zlatan är en mobbare helt utan anledning”, skriver italienska Italian Football TV till detta.

Också den belgiska nyhetskällan RTL kommenterar scenen:

”Bara att följa Milan utan att kunna spela är en prövning. Men när man dessutom sätts framför Zlatan Ibrahimovic kan det bli en mardröm”, skriver man.

Milan vann matchen med 2–0.

LÄS MER:Zlatanstatyn ska åter resas i Malmö

LÄS MER:Här poserar Zlatan Ibrahimovic med Silvio Berlusconi

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovic lyxgåva till sig själv – för 28 miljoner

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS