Onsdagens höjdpunkter i Gothia cup

Här är tre höjdpunkter i onsdagens Gothia cup.

ANNONS
|

8.50, Guldheden Södra: Brommapojkarna, Sverige–Makati FC, Filippinerna.

Sveriges största plantskola kommer alltid till Gothia Cup med skickliga lag och BP:s 13-åringar har imponerat på Heden under turneringens två första dagar. I dag spelar de gruppfinal mot filippinska Makati, som även de tagit två klara segrar.

13.30, Åby 5: Jitex Mölndal BK–KFV Segeberg, G13.

Gruppfinal mellan alltid skickliga Jitex och Segeberg, en match där förloraren till och med kan missa A-slutspel. Får tyskarna revansch på VM-uttåget i Ryssland nyligen?

13.40, Bergsjövallen 1: Utbynäs SK–Subiaco Junior Soccer Club.

Gothia Cups mest långväga gäst mot ett av de lagen med kortast resa till turneringen. Australiensiska Subiaco, har flugit i 19 timmar för att ta sig till Göteborg. Dagens motståndare har endast en knapp halvtimmes promenad till matchen från sin klubbstuga.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS