Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Olssons ilska över EM-petningen: "Väldigt besviken"

Jonas Olsson går in på sitt åttonde år i England. Hans West Bromwich har haft ett par tuffa år men siktar nu uppåt. – Jag säger inte att vi ska vinna ligan, men se på Leicester, säger han till Aftonbladet.

Den 33-årige mittbacken stod för en stark säsong ifjol men någon plats i Erik Hamréns EM-trupp blev det inte. Ett beslut som fick Olsson att bli bitter.
– Jag var väldigt besviken. Jag hade en riktigt bra säsong i ryggen i våras och det var flera skador i landslaget på Antonsson, Milosevic. Jag kände att jag skulle ha varit med. Men jag känner ingen bitterhet. Alla kan inte komma med, men jag tycker verkligen att jag förtjänade att bli uttagen i EM-truppen, säger han till Aftonbladet och fortsätter.
– Skulle jag få frågan om att spela i landslaget igen så tackar jag aldrig nej.

Livet som proffs i Premier League har stundtals varit ganska tufft för Olsson. Skadeproblemen har varit stora under de senaste säsongerna. Förra säsongen blev dock ett lyft för mittbacken som var skadefri och återigen kunde prestera. Nu hoppas han att klubbens målsättning kan bli bättre.
– Rent generellt tycker jag vi ska höja blicken. Vi har varit för blygsamma. Jag säger inte att vi ska vinna ligan, men se på Leicester. Det är dumt att sätta mentala spärrar i onödan och det gör vi om vi bara går ut med ambitionen att vi ska klara nytt kontrakt. Det kan nog komma in ett par ytterligare spelare nu också, med ny ägare. Jag tycker inte vi ska begränsa oss var vi siktar, säger Olsson.