Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Olsson om Zlatan: "Han kommer göra det fantastiskt bra"

Premier League-svensken Jonas Olsson har spelat i England sedan 2008. Den tuffe mittbacken är övertygad om att Zlatan kommer lyckas i England. – Han kommer göra det fantastiskt bra, säger Olsson till Fotbollskanalen.

Jonas Olsson ställs vecka ut och vecka in mot anfallare av toppklass, anfallare som Sergio Agüero, Oliver Giroud och Harry Kane. Nästa säsong blir det ännu tuffare motstånd. Då ställs han mot sin landsman, Zlatan Ibrahimovic. Jonas Olsson är övertygad – Zlatan kommer att göra succé i England.
– Han har allting som krävs för denna ligan och kommer göra det fantastiskt bra. Han har klarat av alla andra länder - varför skulle han inte klara sig lika bra i Premier League? säger Jonas Olsson till Fotbollskanalen.
– Många säger att ”nu är det mer fysiskt”. Zlatan är fysiskt sätt den bästa spelaren jag har spelat med så jag tror han kommer klara det jättebra.

Att Zlatan valde United trots att de inte har spel i Champions League att locka med, handlar enligt många om att han vill bevisa för engelsmännen att han är en världsklasspelare.
– De enda kritikerna han har kvar är här så det ska bli kul att se honom i ligan. Jag har heller aldrig fått möta Zlatan tidigare. Man är ju än mer sugen på att köra igång försäsongen nu, avslutar Olsson.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.