Oliver Stanisic lämnar Öis och mittenträsket i Superettan för Allsvenskan och Varberg.
Oliver Stanisic lämnar Öis och mittenträsket i Superettan för Allsvenskan och Varberg. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Oliver Stanisic lämnar Örgryte – återvänder till Varberg

Mittbacken Oliver Stanisic fick inte förlängt med Öis och vänder istället tillbaka till Varbergs Bois – samma klubb som han värvades till Öis från.

ANNONS
|

Oliver Stanisic har skrivit på ett tvåårsavtal med fjolårets allsvenska nykomling Varberg. 26-åringen kom till Varberg från Qviding inför säsongen 2017-2018, där han blev kvar i ett år innan Öis blev nästa klubbadress. Nu återvänder han alltså till sin gamla klubb efter två säsonger i Öis.

– Det är kul. Jag känner ”Jocke” (Persson, tränare) och föreningen sedan tidigare. Det ska bli roligt att komma tillbaka och få möjligheten att spela i allsvenskan med Varberg, säger Stanisic till Halland Nyheter.

Säsongerna i Öis blev delvis spolierade av skador.

– Första året i Öis gick personligen väldigt bra, jag kom in i laget snabbt och spelade egentligen varenda match. Jag kände att jag fick en bra utveckling i mitt eget spel så den säsongen var jag väldigt nöjd med. Årets säsong var knackigare, jag drabbades av en skada och tvingades kämpa mig tillbaka för att hitta formen vilket jag gjorde först i slutfasen av säsongen. Men missar man en halv säsong blir det så klart tuffare, säger han till Varbergs hemsida.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS