Oleksandr Zinchenko berättar om frieriet till Vlada Zinchenko

Arsenal-stjärnan Oleksandr Zinchenko skulle fria till flickvännen.
Då gick allting snett.
– Jag skäms så mycket, säger han i Footballer’s Lives.

ANNONS
|

I tv-programmet berättar han att han hade planen klar för sig.

Flickvännen Vlada jobbar på den ukrainska tv-stationen som sänder landslagets matcher, efter landslagets möte med Portugal tänkte Zinchenko går ned på ett knä i direktsändning.

– Det var en perfekt idé. Vi vann matchen med 2–1. Jag hade ringen redo i min väska och jag ville göra det, säger han i Footballer’s Lives.

Det var bara det att han timmarna innan matchen spelades kom på en viktig del som glömts bort – att be om flickvännens pappas välsignelse.

Zinchenko frågade därför om han kunde lämna matchuppladdningen snabbt för att göra detta – men det gick inte landslagsledningen med på.

ANNONS

Friade fyra på morgonen

Därmed fick planerna skrotas – och Zinchenko fick tänka om. Alternativet han kom på blev dock inte särskilt romantiskt.

– Istället gjorde jag det klockan fyra på morgonen i hennes lägenhet i bara boxershorts. Jag var nästa naken. Jag skulle vilja ge några goda råd till alla som planerar att fria. Var inte som jag. Det gjorde mig helt galen, säger fotbollsstjärnan.

Han sammanfattar:

– Sättet jag friade på var det sämsta någonsin. Jag skäms så mycket, säger han om det stora ögonblicket som ägde rum 2019, men som fortfarande förföljer honom idag.

Lyckligtvis tog Zinchenko revansch i ett senare skede. Då fick han sin Vlada ensam på den soliga ukrainska nationalarenan. Inför ett hav av blommor gick han sedan ned på ett knä igen.

LÄS MER:Ukrainska stjärnan i tårar inför VM-playoff

LÄS MER:Fernandinho lämnade över kaptensbindeln till ukrainaren Oleksandr Zinchenko

LÄS MER:Everton bryter med ryska sponsorer

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS