Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Nytt kontrakt för Premier League-svensken

Trots blott en Premier League-match i fjol så har Kristoffer Nordfeldt skrivit på ett nytt fyraårskontrakt med Swansea.

Den svenske målvakten spelade Swanseas sista match under fjolårets säsong. en 1-1-match mot Manchester City.

Det blev Kristoffer Nordfeldts enda insats i Premier League under sin första säsong med den walesiska klubben. Utöver det spelade han även tre cupmatcher, två i ligacupen och en i FA-cupen.

Men trots den bristfälliga speltiden och den uppenbara back-up-rollen bakom förstemålvakten Lukasz Fabianski så har Nordfeldt nu säkrat sin framtid i Swansea.

Tacksam för förtroendet

På tisdagsmorgonen bekräftar klubben på sin hemsida att 27-åringen har skrivit på ett nytt fyraårskontrakt.

– Jag är glad över att ha skrivit på. Ärligt talat spelade jag inte mycket i fjol och att klubben ger mig det här kontraktet visar på stort förtroende, säger Nordfeldt till hemsidan och fortsätter:

– Alla känner till konkurrenssituationen med Lukasz och han gör det bra. Det har varit tufft för mig men jag kommer fortsätta att kämpa för att ta platsen och förhoppningsvis motiverar det honom att hålla sig i form också, säger svensken.

Öppnar för utlåning

Nordfeldt öppnar även för möjligheten att bli utlånad för att få kontinuerlig speltid.

– Jag har diskuterat det med klubben. Vi får se vad som händer. Det beror på vad som händer i slutet av transferfönstret. Om rätt klubb hör av sig nu så kanske jag lämnar nu. Om inte kanske jag väntar tills januari, förklarar Nordfeldt.