Nytt avsnitt av 031 Fotboll

ANNONS
|

Det händer rätt mycket inom 031-fotbollen just nu, vad fokuserar ni på i programmet?

- En hel del arenasnack den här gången. Sista matchen på Rambergsvallen, vilka spelar var 2014 och tankar kring förslaget om den nya fotbollsarenan på Hisingen. Vi korar stadens twitterkungar och diskuterar för- och nackdelar med sociala medier samt korar övriga lags Hannes Stiller.

Mycket snack om Häcken och Rambergsvallen, vilka lag tror du spelar på Gamla Ullevi nästa säsong?

- Alla fyra, det vill säga IFK Göteborg, Häcken, Gais och Öis. Det skulle i alla fall inte förvåna mig. Det går att sprida stor- och minimatcher till Ullevi och Valhalla. För Öis del styr serietillhörighet, annars blir det nog Valhalla för dem.

ANNONS

En hel del silly-season inom tränarkåren. Om du tittar in i kristallkulan, vad ser du?

- Åh, sådant där är görlurigt. Häcken behåller sina ledare, IFK sannolikt det samma. Jag har i alla fall inte hört något som tyder på motsatsen. Öis skrev nyligen ett långtidskontrakt med Marcus Lantz, som fortsätter oavsett serie. Om du tänker på Jörgen Lennartsson och Torbjörn Nilsson plockar de bara russin ur kakan, det vill säga, sitter lugnt i båten till guldkornen eventuellt trillar in. Jag tror på Elfsborg för Torbjörn, jag tror inte på Falkenberg för Lennartsson.

Programmet sänds fredag klockan 09.00 på gp.se/sport.

ANNONS