Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

Nykomlingen värvar förre AIK-spelaren

Sirius har imponerat som nykomlingar i Allsvenskan. Nu förstärker klubben truppen med den förre AIK-spelaren, Sam Lundholm, från holländska NEC Nijmegen. – Det känns väldigt skönt att vara i Sverige igen, och här i Sirius, säger nyförvärvet till Sirius hemsida.

Sirius har stått för en imponerande vårsäsong som nykomlingar i Allsvenskan. Efter halva spelade serien ligger Uppsala-klubben på en fjärde plats. Klubben ser också ut att vilja stärka sin position i allsvenskan. Nyligen värvades Shkodran Maholli in från Häcken och nu förstärker klubben ytterligare inför höstsäsongen när man värvar in Sam Lundholm från holländska NEC Nijmegen.

– Det känns väldigt skönt att vara i Sverige igen, och här i Sirius. De har visat ett väldigt stort intresse, tränarna och jag har haft ett bra snack och jag tror att det här blir en bra nystart för mig. De har sagt att de tror mycket på mig, säger Sam Lundholm till Sirius hemsida.

23-åringen som tidigare gjort 34 allsvenska matcher för AIK lämnade Sverige för spel med i Holland sommaren 2015. Där har Lundholm fått sparsamt med speltid. Totalt blev det 13 matcher i ligan innan han lånades ut till danska Randers. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.