Johanna Rytting Kaneryd i Rosengårdströjan.
Johanna Rytting Kaneryd i Rosengårdströjan. Bild: AVDO BILKANOVIC

Nyförvärvet om GFC:s upplösning

Den 14 december värvades Johanna Rytting Kaneryd av Göteborg FC från rivalen Rosengård. Den 27 december kom beskedet om att man avslutar elitverksamheten.
– Jag såg fram emot att komma till klubben - man är chockad och oförstående till hur det här har kunnat gå till, säger hon till Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Johanna Rytting Kaneryd värvades till Göteborg FC från rivalen Rosengård för två veckor sedan.

Vid tidpunkten för kontraktsskrivningen var GFC ett lag som precis spelat Champions League mot Manchester City och nyligen vunnit ett SM-guld.

Nu ska A-laget läggas ned.

– Det är mycket som snurrar i huvudet, men jag försöker… man börjar i alla fall smälta allt nu, sägerJohanna Rytting Kaneryd till Fotbollskanalen.

Nu vet hon inte vad som väntar.

– Man är chockad och oförstådd till hur det här har kunnat gå till. Så det är mycket tankar som snurrar i huvudet men jag försöker hålla mig lugn och ändå försöka se det positiva. Vara hoppfull på en lösning. Tanken var att jag skulle resa upp i januari men jag har varit där och hejat och lite så, säger Johanna Kaneryd.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS