Zlatan Ibrahimovic hoppas kunna spela redan mot Lecce den 22 juni, enligt Gazzetta dello Sport.
Zlatan Ibrahimovic hoppas kunna spela redan mot Lecce den 22 juni, enligt Gazzetta dello Sport. Bild: Antonio Calanni

Nya uppgifterna: Zlatan siktar på spel i Serie A-uppstarten

Zlatan Ibrahimovic har rehabiliterat sig från skador snabbare än beräkningarna förr. Nu kan det ske ytterligare en gång. Enligt Gazzetta dello Sport kan Zlatan, som först skulle vara skadad till mitten av juli, vara spelklar till Serie A-uppstarten.

ANNONS
|

Den 22 juni spelar AC Milan sin första ligaomgång efter uppehållet. Då är det Lecce som står för motståndet och dryga veckan senare ställs laget mot Roma. Det är två matcher där prognosen varit att laget skulle få klara sig utan skadade svensken Zlatan Ibrahimovic.

Nu kommer dock uppgifter på att fallet kan bli annat.

Fotbollskanalen skriver nu att Gazzetta dello Sport uppger att Zlatan Ibrahimovic siktar på att vara tillbaka till omstarten och ska ha meddelat det till personer nära honom.

Ny läkarundersökning nästa vecka

Det var i en spelövning på träning för drygt två veckor sedan som Zlatans skada uppkom. Första prognosen var att stjärnanfallaren skulle bli borta till mitten av juli, men det har sedan ryktats om en comeback redan i början av juli. Så här skrev Milan på sin hemsida efter torsdagens läkarundersökning:

ANNONS

"Läkningsprocessen går bra utan komplikationer. En ny kontroll förväntas om cirka tio dagar".

Om den undersökningen än mer viskar om en spelredo Zlatan till ligaomstarten återstår att se.

Zlatan Ibrahimovic har gjort tre mål och en assist på åtta matcher för AC Milan.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS