Nya coronafall i Östersunds FK

Ytterligare två coronafall har bekräftats i Östersunds FK. Klubben meddelar att matchen mot Djurgården ska spelas som planerat.

ANNONS
|

På fredagen rapporterades om ett coronafall i allsvenska Östersunds FK. Efter det beskedet testades alla ledare och spelare i klubben.

”Idag har alla spelare, ledare och andra som har direktkontakt med ÖFK:s lag, testat sig för covid-19. Initiativet togs efter att ett fall av covid-19 har upptäckts i truppen. Personen som har fått covid-19 har varit isolerad i en vecka och är på bättringsvägen”, skrev föreningen på sin hemsida.

På lördagen meddelas att ytterligare två fall bekräftats. Man meddelar också att den allsvenska matchen mot Djurgården ska spelas som planerat på söndagen, det skriver Sportbladet.

– Spelartruppen är redo för match, säger klubbens pressansvarige Niclas Lidström till Sportbladet.

ANNONS

Det är andra gången en allsvensk klubb drabbas av coronafall. I augusti bekräftades flera fall i Helsingborgs IF och även de skulle samtidigt spela mot Djurgården och den matchen spelades som planerat.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS