Norwich nobbar Olsson-bud - försvararens agent rasar

Norwich vill inte sälja Martin Olsson. Nu har vänsterbackens agent, Hasan Cetinkaya, tröttnat på att klubben håller kvar försvararen. - Norwich sätter stopp för fjärde gången. Det är inte acceptabelt, säger Hasan Cetinkaya till Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Martin Olsson är ett hett villebråd på transfermarknaden. Tidigare i dag rapporterade brittiska Sky Sports att West Ham lagt ett bud värt tre miljoner pund för vänsterbacken. Ett bud som förkastades.Och enligt Olssons agent, Hasan Cetinkaya, har det kommit in ett ännu högre budfrån Londonklubben, men även det tackade Norwich nej till. Något som har fått Cetinkaya att ilska till ordentligt.

- Det stämmer att det kommit in flera bud, både från andra klubbar utomlands och även i Premier League. Det är klubbar som lagt väldigt bra bud, särskilt med tanke på att det bara är ett år kvar på kontraktet. Norwich försöker stoppa övergången, det är fjärde gången nu, säger Cetinkaya till Fotbollskanalen.

ANNONS

- Vi hade en överenskommelse om en summa - nu vill Norwich ha ännu mer. Det funkar inte riktigt så i fotboll. Martin har varit lojal för Norwich. Det är inte acceptabelt det de gör.

"Vill spela i en högstaliga"

Förra säsongen spelade Norwich i Premier League, men efter en svag säsong så degraderades klubben från högsta ligan och i år väntar i stället spel i The Championship för "The Canaries". Och enligt agenten är den svenskelandslagsmannen inte intresserad av att spela i andradivisionen.

-Han vill framförallt spela i en förstaliga, när han var så bra i EM också. Martin är ingen Championship-spelare. Men vi ger inte upp. Vi är optimistiska.

ANNONS