BK Häckens Alexander Jeremejeff.
BK Häckens Alexander Jeremejeff. Bild: PETTER ARVIDSON

Nobbar allsvenskan – dit flyttar Jeremejeff

Det blir ingen återkomst till allsvenskan för Alexander Jeremejeff, 26. GP kunde under måndagen berätta att anfallaren var på väg till det holländska klubblaget Twente. Under kvällen blev flytten också officiell.

ANNONS
|

Efter att Dynamo Dresden trillat ner i den tyska tredjedivisionen blev Alexander Jeremejeff tillgänglig på marknaden.

Mängder av klubbar visade snabbt intresse för anfallare. Inte minst AIK, IFK Göteborg och BK Häcken, Jeremejeff senaste svenska klubb.

– Det är klart att vi tittar på möjligheten, annars skulle vi vara korkade, sa sportchef Sonny Karlsson i slutet av juli.

LÄS MER: Häcken om Jeremejeff: "Klart att vi är intresserade"

Nu står det dock klart att det inte blir någon återkomst till allsvenskan.

Under måndagen kunde GP berätta att Alexander Jeremejeff valt en flytt till Holland och klubblaget FC Twente. Det handlar om ett lån med köpoption. Uppgifter som även förekommit i nederländsk media.

ANNONS

Senare under måndagskvällen presenterades Jeremejeff av FC Twente.

– Jag ser flytten till FC Twente som en fantastisk möjlighet att spela för den här stora klubben. Jag vill kämpa för min plats här och ser fram emot att spela på De Grolsch Veste, säger Jeremejeff till klubbens hemsida.

Jan Streuer, teknisk direktör:

– Alexander Jeremejeff ger oss fler alternativ längst fram. Han är en fysiskt stark, men också en skicklig spelare på 1,92 meter.

FC Twente slutade på 14:e plats i årets avbrutna ligasäsong.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS