Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nobbades av Janne: "Klart att man tänker på det"

Han nobbades av Janne Andersson i VM-kvaltruppen. Något som Mikael Ishak inte kan förstå. – Det kanske har något med ligan att göra, säger han till danska Ekstrabladet.

När Marcus Berg tvingades lämna återbud till landslaget efter skada satt Mikael Ishak i Danmark och hoppades på ett samtal från Janne Andersson. Förbundskaptenen valde istället att ringa till Isaac Kiese-Thelin från Bordeaux i franska ligan – som gjort två mål på fem ligamatcher.

Mikael Ishak som varit lysande i den danska ligan har gjort sju mål på 13 matcher och berättar i en intervju med danska Ekstrabladet att han inte kan förstå varför han nobbats.
Vi har en del anfallare med skador just nu och så är det en del som inte får så mycket speltid. Men jag hoppas att de håller ögonen på mig, säger han till tidningen.
– När jag ser på spelarna som är inkallad denna gång som inte får så mycket speltid så är det klart man tänker på det.

Enligt Ishak själv kan nobben ha att göra med att han spelar i den danska ligan. Trots att flera spelare från FC Köpenhamn fått chansen i landslaget, däribland Ludwig Augustinsson.
– Det har kanske något med ligan att göra. Jag tycker att danska ligan är bra nog men de(landslagsledningen) kanske inte håller med mig där, säger han.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.