Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Nilla och Mika Fischer har blivit föräldrar igen

Nilla Fischer tackade nej till OS efter att hon och frun Mika väntade barn. Nu har de fått sin andra son.
”Vi är så glada över att du äntligen är här”, skriver Nilla Fischer på Instagram.

En av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna, Nilla Fischer, tackade tidigare i somras nej till OS. 37-åringen meddelade förbundskaptenen Peter Gerhardsson att hon och frun Mika Fischer väntade sitt andra barn.

– OS är det största inom idrotten och Tokyo skulle ha blivit mitt sista OS. Samtidigt har jag gjort oerhört många mästerskap. Och att jämföra att få barn och göra ett ytterligare ett mästerskap. Då var det ett lätt beslut att ta, sa Fischer i en intervju med Sportexpressen.

Nu är det inte långt kvar till Sverige spelar sin OS-premiär. Och då kommer beskedet som säkerligen gläder många i det svenska landslaget. Paret Fischers andra son har fötts.

”Den bästa känslan i världen. Vi är så glada över att du äntligen är här, vår älskling.”, skriver Nilla Fischer på Instagram.

Hon fortsätter sedan att hylla sin fru Mika.

”Och till min fru, tack för att du fört våra pojkar till världen. Du är för alltid min drottning”.

I kommentarsfälten trillar gratulationerna in. Häckens Elin Rubensson är en av alla som skickar sin hälsning. Danska Pernille Harder en annan.

Nilla Fischer har gjort 177 landskamper för Sverige och noterats för 23 mål. I dag spelar hon för Linköpings FC dit hon kom tillbaka efter fem år i tyska Wolfsburg. Hon var med och tog VM-brons med Sverige 2011 och 2019. Nilla Fischer har också ett OS-silver från 2016.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.