Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Neuer: Blir inte värre än så här

Tysklands dröm om att få inneha både VM-titeln och EM-titeln är spräckt. Det såg Griezmann till genom först en omdiskuterat straff och sedan genom att sätta spiken i kistan. - Att förlora i en semifinal - värre än så blir det inte, säger Manuel Neuer i SVT:s sändning.

Tysklands EM-dröm tog slut mot hemmanationen Frankrike. Trots att Tyskland inledde starkt och hade mycket av spelet i första halvleken så kom kallduschen precis före paus.

Efter en hörna skarvade Evra bollen på Bastian Schweinsteigers arm och domaren Rizzoli pekade på straffpunkten. En straff som Griezmann förvaltade på bästa sätt.

- Det är så klart jobbigt att den kommer strax före paus samtidigt hade vi en hel halvlek på oss att komma tillbaka, säger tyska målvakten Manuel Neuer i SVT:s sändning.

Griezmann skulle också hinna bli tvåmålsskytt i den andra halvleken och föra sitt Frankrike till finalen mot Portugal på söndag.

- Jag tyckte inte nödvändigtvis att de var bättre än oss, men 2-0 är ett tydligt resultat, sa en märkbart besviken Neuer i TV-sändningen.

- Att förlora i en semifinal, det blir inte värre än så.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.