Snart tillbaka i BK Häcken? Nasiru Mohammed är bara detaljer ifrån en återkomst till gulsvart, erfar GP.
Snart tillbaka i BK Häcken? Nasiru Mohammed är bara detaljer ifrån en återkomst till gulsvart, erfar GP. Bild: DANIEL STILLER

Nasiru Mohammed nära att återvända till Häcken

Nasiru Mohammed är nära en återkomst till BK Häcken, erfar GP. 27-åringen ser ut att skriva på ett kontrakt säsongen ut.
– Det har jag inga kommentarer till, säger sportchef Martin Ericsson.

ANNONS
|

Mellan 2012 och 2019 tillhörde Nasiru Mohammed BK Häcken. Nu är han på väg att återvända till klubben.

Enligt uppgifter till GP är parterna nära att komma överens om ett kontrakt som, i alla fall till en början, sträcker sig säsongen ut.

Sportchef Martin Ericsson vill inte kommentera uppgifterna.

LÄS MER:På besök i Sverige – för att diskutera Daleho Irandust

Nasiru Mohammed tillhörde senast Levski Sofia. 27-åringen bröt dock kontraktet med den bulgariska klubben kring månadsskiftet april/maj. Anledningen var att löner och bonusar inte hade betalats ut.

Kort därefter började Mohammed träna med BK Häcken. Under måndagen fanns han dessutom med i U21-matchen mot Gais. Mohammed spelade 90 minuter och blev målskytt när BK Häcken vann 4–2. Övriga målskyttar var Samir Maarouf, Alexander Faltsetas och Leonardo Farah Shahin.

ANNONS

LÄS MER:Talangerna sänkte AIK – Wålemark och Youssef med varsitt mål

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS