Nabil Bahoui sänkte IFK Göteborgs Calle Johansson

AIK:s Nabil Bahoui såg ut att sänka IFK Göteborgs Calle Johansson med ett slag. Vilket fick Discoverys expert, Jens Fjellström, att reagera.
– Den svingen, den hör inte hemma på en fotbollsplan, säger han i sändningen.

ANNONS
|

AIK mot IFK Göteborg. Ett stekhett rivalmöte som innebär ett enormt tryck på Friends arena och heta känslor ute på planen.

Att matchen var av stor vikt syntes tydligt då det flera gånger small i närkamperna – men vid ett tillfälle small det kanske lite väl mycket.

Drygt sex minuter in i matchen föll nämligen Blåvitts mittback Calle Johansson till backen efter en närkamp med Nabil Bahoui.

Det efter att AIK-anfallaren, av bilderna att döma, svingade mot Johansson.

– Den svingen, från Bahouis sida, hör inte hemma på en fotbollsplan. Den hör hemma i en boxningsring. Det gäller för Bahoui att hålla sig i skinnet, säger Discpvery+ expert Jens Fjellström.

ANNONS

Nabil Bahoui: ”Vill inte skada – det ingår”

Nabil Bahoui håller med om att det var en tuff första halvlek på Friends arena – samtidigt som han tyckte sig blivit hårt behandlad.

– Det är så det är ibland. Vissa matcher smäller det, men jag bad domarna att kolla efter efterslängar. Det är andra matchen i rad som jag blivit trampad på, men det är inga problem. Det som händer på plan stannar på plan, så det är bara att köra på liksom, säger anfallaren till Discovery+ i paus.

Vad gäller situationen med Calle Johansson svarar han:

– Jag försöker gå i djupet, så blir man täckt. Reaktionen är att man vill flytta på försvararen liksom. Men man vill inte skada eller vara oschysst, det ingår i såna här matcher.

LÄS MER:Följ IFK Göteborgs möte med AIK

LÄS MER:Tränarens uppgift att dra gränsen – men resultaten avgör alltid

LÄS MER:Blåvitts besked: Sana spelar inte mot AIK

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS