Mourinhos hyllning av Zlatan: "Killen är fantastisk"

Efter succén i premiären för Manchester United hyllas Zlatan av allt och alla. Jose Mourinho håller inte igen när han ska beskriva Zlatans insats. – Den här killen är fantastisk, säger han till Viasat Sport.

ANNONS
|

Zlatan och Mourinho har en historia tillsammans sedan tiden i Inter. Duon har haft kontakt ända sedan dess och är nu återförenade. De två brinner för att vinna och kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt.

Efter premiärsegern mot Bournemouth med 3-1, där Zlatan satte 3-0 passar Mourinho på att hylla Zlatan och det rejält.

– Han har aldrig fått Guldbollen (Ballon d’Or) och jag vet inte hur det är möjligt. Jag har ingen förklaring till det. Hur kan han avsluta sin karriär utan den? Men för tillfället vill han inte ha den, han vill vinna Premier League och det han bidrar med är fenomenalt, inte bara under matcher, under träning och förberedelser - sättet han leder en ung trupp. För att vara kapten behöver man inte bindeln. Han är ett komplement och den här killen är fantastisk, säger Mourinho till Viasat.

ANNONS

Den portugisiske tränaren var väldigt nöjd med sitt lags insats, även om starten var sådär så anser Mourinho att United förtjänade tre poäng.

– Vi förtjänade att vinna. Vi var det det bästa laget. Under de första 10-15 minuterna var de starka, men det visste vi om; det är deras sätt att spela och det är så det vanligtvis inleder matcher. Efter vårt mål fick vi lite mer utrymme.

ANNONS