José Mourinho ställer upp och hjälper Londons äldre befolkning under den svåra tiden.
José Mourinho ställer upp och hjälper Londons äldre befolkning under den svåra tiden. Bild: MATTHEW CHILDS

Mourinhos gest: Packar förnödenheter till äldre

Premier League ligger på is – då väljer Tottenhams tränare José Mourinho att ställa upp för en lokal hjälporganisation och packa förnödenheter åt äldre.
– Det är en svår tid för alla just nu, säger han på klubbens hemsida.

ANNONS
|

Välgörenhetsorganisationen, som heter Age UK, har länge jobbat med att ställa upp för England äldre befolkning.

Vilka dessutom väntas drabbas hårdast under den pågående coronapandemin.

Sedan en tid tillbaka har Premier League legat på is till följd av coronaviruset och det återstår fortfarande att se om, och när, den engelska ligan återupptas.

Tills dess har Tottehams tränare José Mourinho valt att dra sitt strå till stacken och hjälpa till under coronautbrottet. Detta genom att besöka Age UK:s bas i stadsdelen Enfield i London och packa förnödenheter åt de äldre.

– Det är en svår tid för alla just nu, speciellt de äldre, så jag ville på något sätt erbjuda min hjälp, säger han på Tottenhams hemsida.

ANNONS
José Mourinho hjälper till och packar förnödenheter till äldre.
José Mourinho hjälper till och packar förnödenheter till äldre. Bild: Tottenhams hemsida

Uppmanar folk att hjälpa

Mourinho hjälper till att packa medicin och mat som organisationen sedan kör ut till de äldre i Enfield. Han skickar även ut en uppmaning till folk att ställa upp under den svåra tiden.

– Vilken hjälp som helst som någon kan erbjuda kan göra en stor skillnad för folks liv just nu. Vi måste alla tänka på vad vi kan göra för att hjälpa varandra eftersom det finns många sårbara personer som kan komma att få det tufft under den tiden som väntar.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS