Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Mourinho: "Zlatan är i USA och ska opereras"

Manchester Uniteds tränare José Mourinho bekräftar att Zlatan Ibrahimovic rest över Atlanten för att operera sitt knä efter korsbandsskadan. – Han är i USA och det är är det enda som betyder någonting nu, säger han till Sky Sports.

Manchester United har varit sparsamma med information kring Zlatan Ibrahimovic skadade korsband. Det spekuleras i att 35-åringen slitit av både främre och bakre korsbandet, en ovanlig skada om så är fallet.

LÄS OCKSÅ: Här är comebackerna som ger Zlatan hopp

I en intervju med Sky Sports lyfter nu tränaren José Mourinho på locket kring Zlatan och bekräftar att han rest över Atlanten för att lägga sig under kniven.

– Jag är i USA och det är det enda som betyder någonting just nu. Han är i USA för att han ska opereras och sedan starta sin återhämtningsprocess, säger Mourinho som inte ville gå in på svenskens långsiktiga framtid i klubben.

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: United dumpar Zlatan

Härnäst för United väntar ett mycket viktigt derby mot Manchester City på torsdag kväll. En match som betyder mycket för båda lagens chanser att säkra spel i Champions League nästa säsong.