Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Mourinho: Vi förhandlar med Zlatan

Zlatan Ibrahimovic för samtal med Manchester United om en förlängning med klubben, det bekräftar tränaren José Mourinho. – Vi diskuterar möjligheten att han ska spela för oss under andra halvan av säsongen, säger han.

Manchester United lät Zlatan Ibrahimovic kontrakt löpa ut efter att 35-åringen skadat sitt knä allvarligt mot slutet av förra säsongen.

Rykten har placerat svensken både Italien och amerikanska MLS men nu bekräftar José Mourinho att klubben gärna ser att Zlatan stannar i Manchester United, där han skött sin rehabträning under de senaste månaderna.

– Han tycker att han kan åstadkomma mer på den högsta nivån, så vi för samtal och diskuterar möjligheten att han ska spela för oss under andra halvan av säsongen, säger Mourinho, enligt Sky Sports.

Zlatan uppskattas vara tillbaka på fotbollsplanen någon gång efter årskiftet.

– Han är skadad och behöver tid att återhämta sig, han är inte redo att spela. Det är ingenting som det är bråttom med, vi är inte desperata att få det klart eller inte. Jag tycker att han var väldigt tydlig med att de han gjorde här förra året inte var tillräckligt för honom.