Mourinho rasar efter Rooneys fylleskandal

Wayne Rooney fångades på bild under en blöt festkväll. Nu rasar José Mourinho mot skandalen - men tränaren riktar inte kritik mot sin lagkapten utan mot det engelska fotbollsförbundet.

ANNONS
|

Det blåser ordentligt runtdet engelska fotbollslandslaget. Först fångades en stupfull Wayne Rooney på bild sedan han tagit sig in på ett privat bröllop.

– Han sluddrade, läpparna var röda av vin och hans ögon var röda. Han var verkligen stupfull. Det var inte någon vacker syn,

I dag kom nya uppgifter om att nästan halva landslagstruppen varit ute och festat sent under helgen. Skandalerna har fått FA att rasa mot spelarna - och nu ska förbundet, enligt The Sun, vilja införa ett alkoholförbud. Men också förbundet får kritik efter skandalen.

Det är Manchester Uniteds tränare José Mourinho som har ilsknat till mot FA. Enligt Sky Sports är han vansinnig på en rad personer ilandslagsledningen, som enligt uppgifter ska ha varit närvarande när Wayne Rooney festade till det. Sky hävdar att portugisen är upprörd över att landslagsledningen inte satte stopp för Rooneys fyllebravader i ett tidigt skede.

ANNONS

Inte arg på Rooney

Däremot är Mourinho inte irriterad på sin lagkapten och managern kommer inte straffa Rooney för incidenten.

”Mourinho har inga problem med att Rooney fick koppla av på sin lediga kväll. Han är uppretad över att den engelske lagkaptenen fick uppträda på detta sätt framför FA:s ögon och att det sedan blivit offentligt”, skriver Sky.

31-åringen kan därmed, om han hinnerkomma tillbaka efter sin knäskada, mycket väl vara tillgänglig för spel i helgens stormöte i Premier League med Arsenal. En match som svenske Zlatan Ibrahimovic missar på grund av avstängning.

ANNONS