Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Mourinho om Nilsson Lindelöf: "Han behöver mer tid"

Det har blivit en hel del bänk och läktarplats för Victor Nilsson Lindelöf i Manchester United. Inför mötet i Champions League med CSKA Moskva är José Mourinho tydlig. – Han behöver tid, säger han.

Det har blivit spel mot både Basel i Champions League och Burton i Ligacupen för Victor Nilsson Lindelöf. Men den svenske mittbacken väntar fortfarande på sin första start i Premier League sedan flytten från portugisiska Benfica i somras.
När Manchester United mötte Southampton i lördags saknades han på nytt i truppen när Mourinho valde Phil Jones, Eric Bailly och Chris Smalling för svensken.

LÄS ÄVEN: Ikonen vill flytta på Lindelöf: "Skulle inte bli förvånad"

När United nu ställs mot CSKA Moskva under onsdagen väntar sig många att Victor Nilsson Lindelöf ska få speltid igen. José Mourinho är dock tydlig på presskonferensen inför matchen på hur han ser på sin svenske mittback.
– Victor kommer att få tid och slippa press för sin utvecklings skull. Det är en väldigt speciell position att ha på en fotbollsplan. Han behöver tid, han kommer att få tid, men också möjligheter. Om han bara får tid och inga möjligheter att spela, kommer han att stanna i utvecklingen, säger Mourinho. 
– Det var bra att han spelade mot Basel och mot Burton, han kommer att få fler chanser att bevisa hur bra han är. 

LÄS ÄVEN: "VNL" vinnare i debuten

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.