Mourinho: "Lite av en katastrof"

Storstryk senast och tungt även utanför fotbollsplanen för Manchester Uniteds tränare José Mourinho som har svårt att trivas med situationen i staden. - Det är lite av en katastrof för mig, jag kan inte ens gå på en promenad, säger han till Daily Mail.

ANNONS
|

Manchester United har värvat stort sedan José Mourinho tog över som tränare inför årets säsong. Men rent sportsligt har det inte gått som storlaget tänkt sig och senast åkte laget på storstryk mot Mourinhos gamla klubb Chelsea.

Men även utanför fotbollsplanen verkar saker gå emot Mourinho. Tränaren har familjen kvar i London och bor fortfarande kvar på hotell, enligt brittiska Daily Mail.

- Verkligheten är att min dotter fyller 20 år nästa vecka och min son blir 17 om några månader. De har en stabil tillvaro i London, går på universitet och spelar fotboll med sina vänner,säger han enligt tidningen.

ANNONS

- För första gången bor inte familjen tillsammans, vi får se hur vi ska klara av det.

Därför är det inte aktuellt för honom att köpa hus och flytta familjen till Manchester United. Men att bo på hotell är inte heller en ultimat lösning för honom, som han beskriver det väntar fotografer utanför hotellet hela dagarna.

- Det är lite av en katastrof för mig, för ibland vill jag gå på en promenad men det kan jag inte. Så det är riktigt illa, säger han enligt tidningen.

ANNONS